Our Services_

"Really creative and fast in working. I highly recommend her!"

- Sandra Labisch | SLmotion Photography -

"Knap dat de ontwerper precies heeft begrepen wat ik graag wilde hebben. Mooi eigentijds strak logo waar ik heel blij mee ben! Al mijn vragen kunnen stellen, zowel vooraf als na de keuze om voor dit logo te kiezen. Het hele traject erg prettig geweest!"

- Nanda | De Ruimtecoach -

"Dealing with Toobe-Art was seamless.. The initial designs exceeded my expectation and then the ongoing refinement (even without my asking) turned the logo from great to amazing. A job well done...."

- Matthew Carter | Acoustics Middle East & Technical Services -

"Beatrice is een fantastische ontwerper waar niets teveel voor is. Hoevaak ze het design ook bij moet werken, het is geen probleem. Wat ik persoonlijk ook heel fijn vind zijn de snelle reacties, al is het maar om te laten weten wanneer ze er op terug komt. Bij een volgende designopdracht neem ik zonder twijfel weer contact op met Beatrice. Ik ben superblij met mijn logo en huisstijl en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan! "

- Jeroen Sars | Prima Diervoeding -

"I really liked the design and got great feedback from other employees and customers. Everything was exchanged in very quick time. All good!"

- Matt Turner | Wilcox Bakery -

"Einfach ein wunderschöner Entwurf der genau das umgesetzt hat was ich vorgegeben habe. Die Zusammenarbeit war völlig unkompliziert. Der Entwurf kam als einer der ersten Designs bei mir an und hat sich gleich in mein Herz geschlichen. Die Anpassungen waren nur noch minimal. Soooo stelle ich mir eine Zusammenarbeit mit Designern vor!"

- Natascha Stern | KatzenARTic -

"Voelde goed aan wat ik wilde en kwam met een origineel ontwerp dat in relatie stond tot het logo van het andere bedrijf, zonder er echt op te lijken. Ook de aanpassingen tijdens het proces verliepen voorspoedig. Een aanrader!"

- Marjolein Thoma | Het Coachbureau -

"From start to finish a good communication and a high level of helpfulness even with many inquiries from me. I like to recommend 2Be-Art"

- Manuel Jesch -

"Beatrice levert zeer professionele ontwerpen. Ze heeft een goed oog voor verhoudingen, kleurgebruik etc. en haar ontwerpen hebben precies wat extra's dat het bijzonder maakt. Ze denkt ook graag mee in aanpassingen in het ontwerp."

- Suzanne Oomen | Beter Eten Brabant -

"Zeer tevreden, denkt mee en staat open voor ideeën. Super bedankt"

- Kayleigh Lamb | Gypsycoffee.nl -