Flua Leidingrenovatie

Flua leidingrenovatie voert specialistische werkzaamheden uit op het gebied van onderzoek, renovatie en reparatie van leidingen en putten. Flua kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring in het onderzoeken, renoveren en repareren van leidingsystemen.

U kunt bij ons terecht voor reparaties en renovaties volgens de No Dig methode, zoals relinen huisaansluitingen, relinen leidingen of buis in buis. Echter, ook het van buiten af repareren van bijvoorbeeld inlaten behoort tot onze werkzaamheden.
Voor Flua staat voorop dat wij voor opdrachtgevers die techniek inzetten die zowel kwalitatief als prijstechnisch het meest optimale resultaat biedt. Of het dan gaat om renoveren of repareren is ons om het even. Het gaat erom dat uw riool functioneel is en blijft binnen de door uw gestelde kaders.
Flua is lid van de NSTT, de Nederlandse Vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen. Deze branchevereniging heeft zich ten doel gesteld om de toepassing en de ontwikkeling van de techniek van het relinen en andere methoden te bevorderen.

Flua is lid van Bouwend Nederland Vakgroep Rioleringen & Bestratingen. Dit landelijke platform is voor alle middelgrote en kleine Infra ondernemers, die zich bezig houden met de inrichting van de openbare ruimte. Denk hierbij aan uitvoerende bestratingsbedrijven, bedrijven gespecialiseerd in riool- en betontechniek en allround GWW-bedrijven. In feite alle Infra bedrijven die zich richten op de ontwerp- en uitvoeringsopgave voor de openbare ruimte.